Waarom healing?

Een groot deel van ons leven geven we vorm vanuit diepe, vaak onbewuste, overtuigingen. Die geven aan hoe we moeten zijn, hoe we moeten communiceren, wat we mogen en niet mogen. Ze voeden ook je gevoelens van schuld en schaamte. Deze overtuigingen heb je misschien aangeleerd en geaccepteerd vanaf je kindertijd. Of je hebt ze genetisch meegekregen van je ouders. Sommige kunnen historisch zijn gevormd in de omgeving waarin je bent opgegroeid. Of in vorige levens. Andere kun je op zielsniveau zelf hebben gecreëerd.

Bepaalde overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je lichaam en geest uit evenwicht raken. Ze belemmeren je in je functioneren en levensgeluk. Als het bijvoorbeeld jouw overtuiging is dat je niet goed genoeg bent, zul je zelden of nooit het gevoel hebben dat je goed genoeg bent. Je ként namelijk het gevoel niet dat hoort bij de overtuiging: ‚ik ben goed genoeg’. Dat maakt het moeilijk om ernaar te handelen, ondanks dat iedereen zegt dat je het wel bent. De negatieve overtuiging blokkeert het gevoel van tevreden zijn met jezelf en voedt continu het gevoel dat jij niet goed genoeg bent.

Healing kan je helpen om te achterhalen welke overtuiging jou blokkeert en waarom je die negatieve overtuiging vasthoudt. Daarnaast kun je uitzoeken welk gevoel bij jou ontbreekt waardoor jouw situatie niet verandert. Vervolgens kan healing je helpen om bij jezelf een verandering plaats te laten vinden door een negatieve overtuiging naar positief om te buigen en daarbij een andere gevoel te creëren.

Wil je contact maken met jouw kern? Wil je blokkerende overtuigingen omzetten naar ondersteunende? En deze overtuigingen laten zorgen voor meer ontspanning, stroming en eigenheid in jouw leven. Dan is healing iets voor jou.