Praktische info

Deze praktische informatie gaat over healingsessies van Sandra Pieters | Sonrisa healingpraktijk. Bij het maken van een afspraak voor een healing ga ik ervan uit dat je deze informatie helemaal hebt gelezen.

Sessie

Een healing duurt 1 tot 1,5 uur. We werken één op één. De eerste keer nemen we de tijd om kennis te maken en leg ik je uit hoe een healing in zijn werk gaat. Die sessie duurt vijftien tot twintig minuten langer. Je start het healingtraject met een afspraak voor twee sessies, met een tussentijd van ongeveer twee weken. Zo kun je het effect van de healingsessie ervaren. Daarna bepalen we in samenspraak waar je nu staat, maar uiteindelijk geef jij aan of en hoe je verder wilt.

Locatie

De healingsessie vindt plaats in mijn praktijkruimte aan de Graafseweg 274 in Nijmegen. In overleg kom ik eventueel ook bij je thuis. Ik verzorg geen healingsessies op afstand.

Verzetten en annuleren

Ik reserveer graag mijn praktijkruimte en tijd voor je. En mocht je onverhoopt een ander moment willen afspreken of de sessie willen annuleren, dan kan dat. Neem dan wel op tijd contact op. Sessies die je binnen 24 uur voor aanvang annuleert, breng ik volledig in rekening.

Betaling

De bijdrage voor een healingsessie bedraagt € 80,- incl. btw. Dit bedrag ontvang ik graag contant na afloop van de sessie. Je ontvangt dan meteen de factuur. Pinnen is in de praktijkruimte niet mogelijk.

Kleding

Tijdens de healingsessies houd je gewoon je kleren aan. De healing werkt beter als je je schoenen uittrekt. Dan heb je een goede verbinding met de grond. Zorg daarom voor voldoende warme kleding en sokken.

Geen medische behandeling

Een healingsessie is nadrukkelijk niet bedoeld als vervanging van een reguliere arts, medisch specialist of therapeut. Het kan noodzakelijk zijn om naast de healing ook reguliere medische of geestelijke ondersteuning te vinden. Tijdens de healingsessie zullen we dit, indien noodzakelijk, bespreken.
Het is niet wenselijk om bij meerdere behandelaars op energetisch niveau sessies te volgen. Dit kun je ervaren als touwtrekkerij. Je kunt erdoor verward raken.

Geheimhouding en vertrouwelijkheid

Respect, veiligheid en vertrouwen zijn de centrale waarden van waaruit ik werk. Na afloop van elke healingsessie, maken we samen een dossier die je altijd kunt inzien. Dit dossier geeft je een overzicht van wat heeft plaatsgevonden en jouw nieuwe inzichten. Vanuit mijn beroep houd ik mij aan de geheimhoudingsplicht en behandel ik alles wat je mij toevertrouwt met uiterste zorg.