Over mij

Ik ben Sandra Pieters en eigenaar van Sonrisa healingpraktijk. Geboren op Curaçao (1971), van Antilliaans/Surinaamse afkomst en vanaf 1980 woonachtig in Nederland.
Vanuit mijn achtergrond groeide ik vanzelf op met de ‘niet zichtbare wereld’. Doordat ik al lang in Nederland woon, weet ik inmiddels op een nuchtere manier hierover te communiceren.

20140425Sandra112-3 DefinitiefHealing kwam in 2013 op m’n pad nadat ik mijn HBO-opleiding Kruidengeneeskunde (Chinese) had afgerond. Het was voor mij het ontbrekende puzzelstukje. De combinatie maakt mijn mogelijkheden om mensen te helpen compleet. Mijn opleiding Kruidengeneeskunde leerde mij therapeutische vaardigheden. Healen is uiteindelijk mijn behandelvorm geworden. Ik vertrouw als healer op wat ik doorkrijg van de bron of de ‘hemelse’ essentie én als therapeut op het ‘aardse’.

Ik vind het belangrijk dat mensen goed zelf voelen bij wie ze moeten zijn voor datgene wat ze graag willen veranderen in hun leven. En dat ze zelf het tempo bepalen.

Healen moet je eerst ervaren, voordat je kunt oordelen of het voor je werkt of niet. Het heeft mij enorm geholpen bij mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet meer van mijn leven. Vanuit die innerlijke blijdschap glimlach ik graag. Mijn praktijk noem ik daarom: “Sonrisa”, oftewel glimlach in het Papiaments/Spaans.

Certificering en opleidingen

Ik ben officieel gecertificeerd als Theta Healing® practioner door Theta Healing® Institute of Knowledge (THInK).

Healing-opleidingen:
Theta Healing® Basic DNA
Theta Healing® Advanced DNA
Theta Healing® Manifesting and Abundance