Hoe werkt healing?

Tijdens een diepe meditatie krijgen mensen soms door wat ze nodig hebben en wat bij ze hoort. Je ervaart dan de verbinding met je bron, essentie of innerlijke gids. Tijdens een healingsessie leg ik, met jouw toestemming, deze verbinding versneld voor jou. Ik vorm dan als het ware een verbindingsschakel tussen jou en jouw bron. In die functie krijg ik door wat bij je hoort en wat jij nodig hebt om te veranderen.

Vervolgens help ik je om de verandering in jou te bewerkstelligen. Vanuit het contact dat je via mij met je bron maakt, kun je bij jezelf een verandering laten plaatsvinden door een negatieve overtuiging naar een positieve om te buigen en/of een gevoel te creëren. Dat doe je door een gevoel de juiste overtuiging mee te geven. Bijvoorbeeld: ‚Ik ben het waard om …’, ‚Het is veilig voor mij dat …’, ‚Ik weet al hoe het is om …’. Door dit via de healing in jouw bewustzijn te verankeren, ga je het ook voelen en ervaar je de verandering. Ik zie het proces van de healing in jou plaatsvinden en vertel erover.

Healing werkt direct, eenvoudig en is puur.