Ervaringen van clienten

Healing levert voor iedereen iets anders op. Hieronder lees je enkele ervaringen van cliënten

‘De sessies hebben me heel erg geholpen met mijn hooggevoeligheid.’

‘Deze healing is zeer bijzonder! De stagnatie in mijn leven is weg en ik kan blij en gelukkig mijn toekomst tegemoet.’

‘Deze sessie heeft me geholpen met een nieuw leven te starten en dat ik weer rustig kan nadenken.’

‘Loomheid, een prettig gevoel en inzicht.’

‘Ik beveel Sandra Pieters van harte aan als een vrouw die je kan helpen negatieve overtuigingen om te zetten naar positieve. Ze doet haar healing werk met zorg, warmte en aandacht. Dat maakt haar vorm van Theta Healing direct voelbaar en effectief.’

‘Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik een uitwisselingssessie met Sandra gehad. Hierin ontmoette ik Sandra’s liefdevolle, integere en duidelijk begeleiding en haar intuitieve en toegewijde werkwijze. Gedurende de sessie heeft Sandra middels een vraaggesprek en haar healingvorm gewerkt met een verandering in mijn leven en bijbehorende lichamelijke ervaringen. Het vraaggesprek heeft mij veel duidelijkheid en inzicht gegeven over mijn leven en de healing bracht een wonderbaarlijk openende ervaring tijdens de sessie en veel acceptatie, rust en overgave nadien. Is healing vreemd? Integendeel. Healing blijkt voor mij na deze sessie heel toegankelijk en krachtig. Voor ieder die speelt met levensvragen of thema’s in persoonlijke ontwikkeling en hierin een significante stap wil maken kan ik Sandra van harte aanbevelen!’

‘Sandra heeft voor mij contact kunnen leggen met mijn overleden vader aan wie ik nog graag enkele vragen wilde stellen. Dat gebeurde heel natuurlijk, zonder poespas. Het heeft mij rust gegeven.
Wil je in contact komen met de niet-zichtbare wereld, dan kan ik Sandra van harte aanbevelen; je bent bij haar in goede handen.’

‘Na een lange periode van geestelijke overbelasting dat zich vooral uitte in intense vermoeidheid en weinig levenslust, ben ik naar Sandra gegaan. Zij heeft mij door haar warme persoonlijkheid, betrokkenheid, kundigheid en healing, heel veel innerlijke rust gegeven en een nieuwe kijk op mijn zijn.
Zij heeft mijn onnodige ballast opgeruimd in de twee keer dat ik een healing heb ondergaan. Het heeft mij innerlijke rust en verlichting gegeven. Door Sandra kan ik weer verder op mijn levenspad en daar ben ik haar zeer dankbaar voor.’