Een sessie

Je kunt veel vragen en ideeën rondom healen hebben als je er niet bekend mee bent. Voor veel mensen is het ondergaan van een healing spannend, omdat wat er gebeurt als ongrijpbaar overkomt. Een healing is in ieder geval geen eindeloze praatsessie; het doet geen pijn, je houdt je kleren aan en we gaan geen zwaarte en donkerte voelen. Een healingsessie in mijn praktijk omvat: loslaten, creëren, (op)bloeien en genieten.

Een healingsessie begint met een kort inleidend gesprek over het vraagstuk waarmee je komt. We zitten op een stoel tegenover elkaar. Om tot de kern van je vraagstuk te komen, vraag ik snel en kort door. Dat kan soms even vervelend en confronterend zijn. Vervolgens geef je mij een hand en leg ik vanuit jouw vraag contact met de bron. In de verbinding met je bron krijg ik door wat je nodig hebt of wat bij je hoort. Vervolgens stel je de verandering in jezelf in werking en als het klaar is, verbreken we de verbinding. De sessie eindigt met een kort nagesprek. Een healing duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. De eerste sessie duurt iets langer om je uit te leggen hoe de healing verloopt.

De ervaring leert dat je tijdens een healing kunt voelen dat je iets loslaat. Na een of meerdere sessies kun je een andere lichaamshouding aannemen (bijvoorbeeld meer rechtop zitten of lopen). Je kunt je ook lichter of opgeruimd voelen en meer rust ervaren. Soms voel je moeheid, omdat je jezelf innerlijk in beweging hebt gezet.

Het contact met een overledene gaat gewoon via een gesprek. Jij mag daarbij vragen stellen en iets tegen de overledene zeggen. Het contact vindt alleen plaats met jouw toestemming en kan op elk moment worden verbroken. Ik verander niet in stem of gedrag. Ik hoor een innerlijke stem en geef jou de boodschap door, waarop jij weer kunt reageren. Hetzelfde geldt voor contact met levende mensen die niet in staat zijn om te communiceren (bijvoorbeeld in coma of dement).

Respect, veiligheid en vertrouwen staan centraal in mijn houding naar jou. Vanuit deze waarden kan er ruimte ontstaan voor verkenning en verandering van wat er in jou leeft. Ik begeleid je tijdens de sessie. Vind je het spannend? Als je wilt, kan ik voor aanvang van de sessie bij jou een veilig en prettig gevoel creëren om de healing te ondergaan.

Wil je een afspraak maken voor een sessie? Klik dan hier.